Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/گیلان جانشین سپاه ناحیه مرکزی رشت گفت: روزانه ۱۵۰۰ ماسک را توسط بیش از ۲۰۰ بسیجی داوطلب تولید و در اختیار مرکز بهداشت قرار می دهیم.

سرهنگ محسن جعفری در گفت وگو با ایسنا با اشاره به تدفین افرادی که بر اثر ابتلا به ویروس کرونا فوت میکنند، اظهار داشت: برای اینکه بحث تدوین قانونی و شرعی انجام شود سپاه از ابتدا تا انتها ناظر است و تمام این مراحل با تایید سپاه صورت می گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به طرح غربالگری توسط سپاه ناحیه مرکزی رشت گفت: ۲۹ مرکز بهداشت در شهرستان رشت داریم که با کمک مرکز بهداشت طرح غربالگری انجام می‌شود.

جانشین سپاه ناحیه مرکزی رشت با اشاره به سامانه سلامت آنلاین وزارت بهداشت افزود: در طرح غربالگری نیروهای پاسدار را به ۲۹ مرکز اعزام کردیم و در هر مرکز حداقل یک و حداکثر سه پاسدار به همراه سه الی هشت بسیجی حضور دارند که ما سیم کارت هایی را تهیه کردیم و در اختیار این نیروها قرار دادیم.

جعفری با اشاره به نحوه ساز و کار سامانه سیب افزود: از طریق این سامانه با سرپرست خانوارهای تحت پوشش منطقه مربوطه تماس گرفته می‌شود و سوالاتی که از قبل توسط مرکز بهداشت مشخص شده از این خانواده‌ها پرسیده می شود و همچنین خانواده‌های مبتلا یا مشکوک به ویروس کرونا در سامانه ثبت می شوند.

وی افزود: در مرحله دوم مراقبت از راه دور و مشاوره به این خانواده‌ها انجام‌ می شود اما در مرحله سوم تیم رفع آلودگی بسیج که از قبل پیش‌بینی و آماده شده به همراه نماینده مرکز بهداشت به منزل فرد مبتلا اعزام شده و آن محل را گندزدایی کرده و افراد یا فرد بیمار با تایید نماینده مرکز بهداشت به بیمارستان منتقل می شوند.

جانشین سپاه ناحیه مرکزی رشت با اشاره به تبدیل دو حوزه مقاومت برادر و خواهر به مرکز بهداشت افزود: خطوط تلفن و اینترنت را به این مراکز با هماهنگی فاوا، مخابرات و حفاظت انتقال دادیم که پاسداران و بسیجیان از همین حوزه مقاومت، کار مرکز بهداشت را انجام می دهند.

جعفری با اشاره به شیوع ویروس کرونا به کشور و به ویژه به استان گیلان گفت: ما فدایی مردم هستیم و از ابتدا با قدرت وارد میدان شدیم و سعی کردیم آرامش را در شهرستان و ناحیه خودمان ایجاد کنیم.

وی با اشاره اینکه پنج کارگاه تولیدی ماسک در شهرستان رشت راه اندازی کردیم، افزود: روزانه ۱۵۰۰عدد ماسک را توسط بیش از ۲۰۰ بسیجی داوطلب تولید و در اختیار مرکز بهداشت قرار می دهیم که از آن طریق به داروخانه ها، زندان‌ها، شهرداری ها و سایر دستگاه‌ها و بخشی هم برای مناطق محروم توزیع می‌شود.

جانشین سپاه ناحیه مرکزی رشت با تاکید بر اینکه روزانه ۱۰ اداره و دستگاه را ضدعفونی و گندزدایی می‌کنیم، گفت: تمام نانوایی های شهرستانهای رشت گندزدایی و محلول پاشی با سپاه ناحیه مرکزی است که این کار به طور روزانه انجام می شود و همچنین سپاه ناحیه رشت به طور مشترک با کمک شهرداری هر شب تا پاسی از شب تمام معابر کوچه‌ها و خیابان‌ها را سم زدایی و گندزدایی می کند.

جعفری با اشاره به توزیع ۳۰۰۰ سبد کمک معیشتی بین محرومان رشت گفت: به افراد مستضعف و آسیب‌پذیری که به واسطه شیوع این ویروس بیکار و خانه‌نشین شده‌اند از طریق بسیج سازندگی و معاونت اجتماعی سبد کالا اهدا می شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی کروناویروس بسيج ماسك محرومان مرکز بهداشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۸۷۶۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توزیع 180 بسته لبخند مادری در خراسان جنوبی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان جنوبی، مدیرکل ستاد اجرایی فرمان امام (ره) در استان گفت: این بسته ها به همت بنیاد 15 خرداد ستاد اجرایی فرمان امام (ره) توزیع شد.


موسوی افزود: پویش ملی لبخند مادری بنیاد ۱۵ خرداد با هدف تشویق به فرزندآوری و حمایت از خانواده‌های دارای چهار فرزند به بالا از سال گذشته آغاز شده و در دستور کار است.


وی گفت: در این مرحله به مادرانی که فرزند چهارم به بالای خود را حداکثر شش ماه قبل به دنیا آورده اند بسته‌های لبخند مادری اهدا شد که شامل 40 قلم لوازم با کیفیت مورد نیاز کودک از تولد تا دو سالگی به ارزش تقریبی 6 میلیون تومان است.


مدیرکل ستاد اجرایی فرمان امام (ره) در استان افزود: این بسته ها توسط تولیدکنندگان داخلی تولید شده است و شامل حوله، لباس، دستمال مرطوب، تب سنج، شیشه شیر، لوازم بهداشت، زیر انداز، پتو و ... است.

موسوی گفت: در این مرحله 180 بسته لبخند مادری به همت بنیاد ۱۵ خرداد ستاد اجرایی فرمان امام با همکاری گروه‌های جهادی همکار با ستاد در شهرستان های استان و مناطق حاشیه نشین و کم برخوردار توزیع شد.

وی افزود: از سال گذشته تاکنون بیش از 200 بسته لبخند مادری در استان و مناطق هدف توزیع شده است.

دیگر خبرها

  • توزیع ۳۱۳ بسته معیشتی در طرح «قرار دوازدهم» رودسر
  • توزیع روزانه میوه و صیفی در میدان مرکزی به ۲۲ هزار تن رسید
  • توزیع روزانه ۱۰۰۰ تن کود کشاورزی در مازندران
  • توزیع روزانه ۱۰۰۰ تن کود کشاورزی برای کشت برنج در مازندران
  • برگزاری ۲۷ عنوان برنامه به‌مناسبت هفته عقیدتی سیاسی در سراوان
  • توزیع روزانه ۴ تن گوشت قرمز در بازار روزهای کرج
  • تدوین لایحه حمایت از حقوق پرستاران با هدف بهبود معیشت
  • توزیع 180 بسته لبخند مادری در خراسان جنوبی
  • توزیع ۴۰۰ بسته معیشتی در بین ایتام خراسان شمالی
  • کشف یک کارگاه تولید همبرگر غیر مجاز در نظرآباد